Je voetafdruk

Klimaatmakers voor organisaties

Doe mee met jouw organisatie, bedrijf of evenement

Met Klimaatmakers bedenken deelnemers de meest creatieve klimaatuitvindingen. Zeer geschikt voor teams en groepen die op een leuke, inspirerende én nuttige manier met klimaat bezig willen zijn.

Interesse? Meld je direct aan of stuur gerust een mailtje als je nog vragen hebt.

Keuze uit 3 opties

Optie 1: Workshop

Voor teams en groepen bieden we de Klimaatmakers Workshop aan. Deze bestaat uit een inspirerende talk, korte verrassende quiz, het Klimaatmakers Spel waarmee de uitvindingen worden bedacht, en het creëren van een expositie aan de wand. De workshop duurt 1,5 uur en wordt gegeven door Laura van Rutten (oprichter en directeur van het Klimaatmuseum) en een kunstenaar. Het programma wordt altijd passend gemaakt en we komen graag naar de organisatie toe. Maximaal 24 deelnemers per workshop.

Optie 2: Workshop + Schoolles

Naast de organisatie, doet ook een schoolklas mee met Klimaatmakers. De organisatie mag een schoolklas aandragen (groep 6, 7 of 8), anders hebben we zelf nog een lijst aanmeldingen om uit te kiezen.

Optie 3: Workshop + Schooldag

Na de Klimaatmakers les, gaan de leerlingen hun zelfbedachte klimaatuitvindingen ook echt maken. Een expositie wordt gemaakt op school en op een later moment organiseren we een feestelijke veiling van de uitvindingen. Begeleid door een speciale veilingmeester. De hele school, ouders en bekenden worden uitgenodigd. Geboden wordt met klimaatbeloftes: wat ga jij doen voor een beter klimaat? De jury bestaat uit de leerlingen die de uitvindingen hebben bedacht en gemaakt. Zij bepalen wie het beste bod doet en wie de uitvinding dus mag hebben.

Meld je aan!

Kies een optie

Contactgegevens

Deelnemers

Praktisch

Tot slot

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het Klimaatmuseum.