Je voetafdruk

Voorwaarden

Privacy

Wij vinden privacy mega belangrijk. Daarom gaat het Klimaatmuseum zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe het precies zit.

 • Deze website voldoet aan de Europese privacywetgeving die inging op 25 mei 2018: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 • Deze website maakt zeer beperkt gebruik van cookies en Google Analytics. Jouw persoonsgegevens en IP-adres worden alleen gebruikt voor functionaliteiten (zoals navigatie door de website) en om in kaart te brengen hoeveel bezoek de website krijgt. Ze worden niet gebruikt om te onthouden wat jouw voorkeuren zijn, wat jouw locatie is of voor marketingdoeleinden.
 • Deze website maakt gebruik van een nieuwsbrief-aanmeldformulier van MailChimp voor WordPress. Als je het aanmeldformulier invult, bewaart en beheert het Klimaatmuseum je naam, e-mailadres en de gegevens die je zelf nog extra geeft bij gegevensbeheer, zoals je geboortedatum of woonplaats. Deze gegevens worden gebruikt om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gegevens worden niet met derden gedeeld. Ook ontvangt het Klimaatmuseum geen gegevens van derden. Je gegevens worden bewaard zolang je aangemeld blijft voor de nieuwsbrief. Het aanmeldformulier vraagt om een dubbele bevestiging: eerst op de website en daarna in een e-mail. Dat is wel zo veilig. Je ontvangt alleen nieuwsbrieven die gaan over het Klimaatmuseum. Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt jouw persoonsgegevens bekijken, wijzigen of verwijderen. Dat kan op ieder moment via de link naar gegevensbeheer onderaan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen via info@klimaatmuseum.nl.

Copyright

Sharing is caring! Maar je moet het Klimaatmuseum wel altijd van te voren om toestemming vragen.

 • Het copyright van alle content (zoals video’s, foto’s, animaties en teksten) op www.klimaatmuseum.nl ligt geheel bij het Klimaatmuseum of bij de kunstenaars. Je mag de content dus nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming overnemen, publiceren of vermenigvuldigen.
 • Voor gebruik van het logo, de naam of de huisstijl van het Klimaatmuseum is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming nodig.
 • Schriftelijke toestemming vraag je voorafgaand aan via info@klimaatmuseum.nl.
 • Het is niet toegestaan om je op welke manier dan ook voor te doen als het Klimaatmuseum.
 • Elke suggestie van goedkeuring door het Klimaatmuseum van een product, dienst of bedrijf is niet toegestaan.
 • Je mag naar de website van het Klimaatmuseum verwijzen en linken of informatie over het Klimaatmuseum met bronvermelding citeren. Graag zelfs:)

Donaties

Wij zijn transparant over de voorwaarden die gelden voor eenmalige donaties en doorlopende donaties als vriend. Mocht je vragen hebben, laat het ons weten!

 • Voor de verwerking van donaties maken we gebruik van Mollie, een betalingssysteem dat betalingen gemakkelijk maakt. We bewaren de gegevens in onze administratie. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld.
 • Voor vrienden geldt een automatische doorlopende incasso die voldoet aan de SEPA-richtlijnen. Bij het aanmelden als vriend, wordt de eerste donatie direct gedaan, vanaf dat moment gaat de automatische doorlopende incasso in werking, en ga je daar ook mee akkoord. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld. Ook ontvangt het Klimaatmuseum geen gegevens van derden. Je gegevens worden bewaard zolang we vrienden zijn. Je kunt de vriendschap op elk moment beëindigen door een mailtje te sturen naar info@klimaatmuseum.nl. No hard feelings! Nou ja, een beetje dan 🙂
Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het Klimaatmuseum.