Je voetafdruk

Maker

Lotte Willemsma

Titel

The Movement Choir

Jaar

2019

Plaats

Utrecht

The Movement Choir

Deze flashmob vond plaats tijdens de opening van onze pop-up op Utrecht Centraal Station, midden in de stationshal. De choreografie werd speciaal gemaakt voor de bijzondere gelegenheid en plek.

De dans symboliseert de huidige beweging die we maken richting een duurzamere wereld. Die beweging gaat misschien (te) langzaam, maar we zijn in ieder geval wel in beweging. En: we doen elkaar continu na en inspireren elkaar. Dus élke beweging helpt!

Lotte Willemsma

Lotte Willemsma is choreograaf en geeft danslessen, workshops en danstherapeutische sessies. Dans is voor haar een combinatie tussen fysieke bewegingen en innerlijke belevingen.

Voor deze opdracht vroeg Lotte 19 van haar studenten om mee te dansen. Dankzij de unieke locatie wilden ze dat allemaal maar al te graag. Belangrijk was om goed te ‘gronden’. In de drukte zou je namelijk zomaar kunnen worden omvergestoten door onoplettende of haastige treinreizigers.

Dansers

Shelby Peek, Celesta Kasper, Marijke de Rooij, Mandy Mensingh, Kyo Beyeler, Ruth Slob, Annelies Hetharia, Miriam Laurens, Roos Fens, Vera Holweg, Lisa Beltman, Toon der Kinderen, Pien Wesselink, Veerle van der Veer, Evelien Pullens, Ankie Thuis, Femke Dekkers, Maxime Vandommele en Malou ter Horst.

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het Klimaatmuseum.