Je voetafdruk

Programma Pampus

Feestelijke laatste dag

Zondag 13 september, 11:00 – 17:00 uur

Op zondag 13 september was het alweer de laatste dag van ons project Het Klimaatmuseum gaat voor Pampus. Dat pakten we feestelijk aan. Met inspirerende workshops van de kunstenaars en verdiepende meetups met klimaatexperts.

>> Check de foto’s, het blokkenschema en updates in het Facebook evenement.

Speciale gasten:

Workshops

Zondag 26 juli

Op zondag 26 juli gaf filmmaker Kent Chan een workshop. Niet alleen liet hij zien hoe hij te werk gaat – deelnemers konden ook een gastrolletje spelen in zijn film!

Zondag 2 augustus

Op zondag 2 augustus gaf kunstenaarsduo Anne Fehres & Luke Conroy een workshop. Als de natuur op Pampus zou kunnen praten, wat zou het dan zeggen? En wat zou je willen vragen? Tijdens de workshop gingen deelnemers op onderzoek uit. Door te luisteren, te kijken en te voelen.

Zondag 9 augustus

Op zondag 9 augustus gaf voedselkunstenaar India Rose Klap een workshop. Ze vertelde over haar werkwijze en nam de deelnemers mee voor een wildplukwandeling. Wat is er allemaal eetbaar op Pampus?

Sleepovers

De kunstenaars bleven een aantal nachten slapen op Pampus. Zo kregen ze nog meer inspiratie voor de nieuwe kunstwerken die ze maakten. Bezoekers konden ook blijven slapen en in gesprek gaan met de kunstenaars. Magisch!

Dit waren de data dat de kunstenaars op het eiland overnachtten:

Zaterdag 18 juli: Anne Fehres & Luke Conroy

Woensdag 22 juli: Anne Fehres & Luke Conroy

Zaterdag 25 juli: India Rose Klap, Kent Chan

Zaterdag 1 augustus: Anne Fehres & Luke Conroy

Vrijdag 7 augustus: India Rose Klap

Donderdag 13 augustus: Kent Chan, Anne Fehres & Luke Conroy

Vrijdag 14 augustus: Kent Chan, Anne Fehres & Luke Conroy

Zaterdag 15 augustus: India Rose Klap

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het Klimaatmuseum.