Je voetafdruk

17 & 18 januari 2020
Eurosonic Noorderslag, Forum Groningen

Eurosonic Noorderslag

Het Klimaatmuseum stond begin 2020 op het showcase festival Eurosonic Noorderslag. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari toonden we een aantal kunstwerken in het nieuwe Forum van Groningen. Superleuk!

Deze showcase was een kleine versie van de pop-up tentoonstelling die we eerder organiseerden op Utrecht Centraal Station.

Line-up

Doe mee

Pas als we ons een duurzame wereld kunnen voorstellen, kunnen we die duurzame wereld ook creëren. Dus wat is een duurzame wereld? Wat eten we? Welke energie gebruiken we? Nadat de bezoekers inspiratie hadden opgedaan bij de kunstwerken, konden ze zelf antwoord geven op die vragen. Dat hebben maar liefst 103 bezoekers gedaan. Top.

Meedoen kan nu ook nog online.

 


Locatie

Forum Groningen is spiksplinternieuw. Eind 2019 werd het spectaculaire gebouw geopend aan de Nieuwe Markt 1. Het Forum is het culturele hart van Groningen, met onder andere een bibliotheek, filmzalen, studieruimtes en horeca. En, tijdens Eurosonic Noorderslag 2020 was het dus de thuishaven van het Klimaatmuseum!

De showcase werd mede mogelijk gemaakt door:
Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het Klimaatmuseum.